1401/2/12 دوشنبه
پیام تبریک رییس دانشگاه پیام نور کلیبر بمناسبت روز دانشجو

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت معلمِ شهید،مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم واستاد ، بر همه معلمان و استادان و آموزگاران فداکار گرامی باد.

روز معلم مناسبت ارزشمندی برای یادآوری مسئولیت خطیر اساتید و معلمان در امر تعلیم و تربیت است ، بی‌شک پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل ِ آینده‌ساز جوان است ؛ چراکه هیچ جامعه ای بدون داشتن نسلی دانا نمی تواند  توانا شود و به اهداف والای خود برسد
اساتید محترم دانشگاه علاوه بر تعلیم و تربیت دانشجویان مستعد و متعهد، در حوزه‌های پژوهشی و تلاش برای رساندن کشور به قله‌های علمی در منطقه و جهان نیز فعالیت گسترده ‌ای دارند. بنده بر خود لازم می دانم از تلاش ها، خدمات و زحمات دلسوزانه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تقدیر و قدردانی کرده و روز معلم را به همه این عزیزان تبریک و تهنیت عرض نمایم. امیدوارم با همدلی و همراهی در انجام وظایف خطیر معلمی، تربیت آینده سازان این مرز و بوم و آبادانی ایران اسلامی بیش از پیش موفق و موید باشید.

نصراله امین کلیبر
رییس دانشگاه پیام نور کلیبر