آموزش وپژوهش
اطلاعیه شماره 1 ستاد امتحانات کلیبر

.

اطلاعیه شماره 1 ستاد امتحانات کلیبر

احتراما نظر به غیرحضوری شدن امتحانات پیام نور و واگذاری شیوه ارزشیابی امتحانات به مرکز کلیبر بدینوسیله شیوه نامه امتحانات به شرح ذیل به اطلاع دانشجویان عزیز می رسد.

لازم به توضیح اینکه دانشجویان عزیز هر گونه سوال و مشکلی در خصوص امتحانات را می توانند با شماره های ذیل در میان بگذارند.

041-44440950        09149272514 آقای راثی مسئول آموزش

041-44440573-5390

09149272400 آقای فرمانپور

1-امتحانات به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد لذا از مراجعه به واحد خودداری فرمایید.

2-تاریخ امتحانات همان تاریخ مذکور در برگه انتخاب واحد خواهد بود که از 18/03/98 شروع خواهد شد.

3-اساتید در تاریخ مقرر امتحانات فایل سوالات را در کانال تلگرامی قرار خواهد داد و دانشجویان پس از پاسخ دهی تصویرپاسخنامه را در زمانی که استاد تعیین کرده به استاد ارسال خواهند نمود.

4پنجره آزمون و سوالات بصورت تستی و تشریحی خواهد بود که توسط استاد  نیز اطلاع  رسانی خواهد شد.

5-کلیه اطلاعات از طریق سایت پیام نور به آدرس http://kalib.eaz.pnu.ac.ir/Portal/Home/ و کانال تلگرامی t.m/payamnoor kaleybar  طی اطلاعیه اعلام خواهد شد.

6-شماره تلفن اساتید در سایت واحد و کانال قرار داده شده است که پل ارتباطی دانشجویان خواهد بود

7-دانشجویان عزیز برای اطلاع از نام استاد درس می توانند  در سیستم گلستان از قسمت اطلاعات جامع دانشجو اقدام کنند.

8-دانشجویانی که به هر دلیل امکان اتصال امتحانات با شرایط اعلامی را ندارند جهت هماهنگی لازم با شماره های اعلامی تماس حاصل نمایند.

فايل هاي مربوطه :
تلفن.docx14.428 KB