فرهنگی و دانشجویی
1399/6/1 شنبه
پیام تبریک رییس دانشگاه پیام نور کلیبر به مناسبت روز کارمند

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور کلیبر: آقای امین کلیبر رییس دانشگاه این واحد در پیامی روز کارمند را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

با نکوداشت نام و یاد و راه سرور آزادگان جهان حضرت امام حسین (ع)، یاد و خاطره مجاهدان عرصه ایمان و عمل، شهیدان والا مقام رجایی و باهنر و هفته دولت را گرامی می‌داریم.

چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.

در ایام سخت کرونایی، کارمندان دولت باید علاوه بر انجام وظایف محوله، بهداشت فردی و اجتماعی را نیز به  دقت رعایت کرده و در حفظ آن کوشا باشند.

بدون تردید تلاش این قشر شریف در همه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همراهی این عزیزان موفق نیست و به ثمرنخواهد رسید.

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند به تمامی کارکنان عزیز وهمکاران گرانقدردانشگاه  و آرزوی سلامت و سعادت، امیدوارم درمسیر پیشرفت بیش از پیش دانشگاه قدم بردارند.

نصراله  امین کلیبر
رییس دانشگاه پیام نور واحد کلیبر