فرهنگی و دانشجویی
1400/9/16 سه‌شنبه
پیام تبریک رییس دانشگاه پیام نور کلیبر بمناسبت روز دانشجو

پیام تبریک رییس دانشگاه پیام نور کلیبر بمناسبت روز دانشجو

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
روز دانشجو فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت پویندگان علم و دانش که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند و حماسه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است در تاریخ ایران جاودانه خواهد ماند.
مرور صفحات تاریخ  گواه آن است که دانشگاهیان، در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ آن، شرکت مخلصانه در حماسه دفاع مقدس و نیز در پیشرفت و رشد همه جانبه میهن عزیزمان نقشی مهم و اساسی برعهده داشته و دارند.
 اینجانب فرا رسیدن روز دانشجو را  به ملت گرانقدر ایران، دانشگاهیان ارجمند به ویژه دانشجویان عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم دانشجویان با بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری و استعدادهای ارزنده خویش با همدلی و حضوری فعالانه در راه سربلندی و عزت جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته موفق و موید باشند.

نصراله امین کلیبر
                                                                       رییس دانشگاه پیام نور کلیبر