1402/5/30 دوشنبه
دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی؛

نظام آموزشی دانشگاه پیام نور و تحقق عدالت آموزشی آن در کشور، از دلایل اقبال عمومی مردم به دانشگاه پیام نور است.
دکتر جمال پور در جلسه شورای آموزشی دانشگاه پیام نور استان با اشاره به ملاحظات فرهنگی و اجتماعی خانواده ها و اولویت تربیت علمی و معنوی فرزندانشان در دانشگاه محل سکونت؛ ضمن اشاره به فراگیری مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در سطح استان؛ شهریه پایین و اعطای تسهیلات در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور را از سایر مزایای این دانشگاه عنوان کرد.
جمال پور همچنین با اشاره به توانمندی همکاران علمی و قرارگیری دانشگاه پیام نور در میان برترین های رتبه بندی جهانی موسسه آموزش عالی تایمز در سال ۲۰۲۳، بر آمار قبولی دانش آموختگان پیام نور در آزمونهای استخدامی و تحصیلات تکمیلی صحه گذاشت.
دکتر جمال پور در ادامه و با مد نظر قرار دادن مناسبات و  آغاز سالتحصیلی جدید؛ تقویت دانشگاه و به تبع آن رشد علمی و اقتصادی کشور را در گرو تصمیمات کارشناسی دانسته و از مدیران و بالاخص نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی خواست در تقویت جایگاه و موجودیت دانشگاه پیام نور نقش حمایتی تاثیرگذار و مشهود اعمال نمایند.