1402/6/1 چهارشنبه
آغاز ثبت نام و انتخاب رشته بدون کنکور در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی

به گزارش یوپنا؛ دکتر میکائیل جمال پور با اعلام این خبر افزود: متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط به پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی از روز سه‌شنبه مورخ ۳۱ مرداد تا روز شنبه مورخه ۴ شهریور به درگاه سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به انتخاب رشته‌های بدون آزمون این دانشگاه اقدام نمایند.
 جمال پور ادامه داد: اخذ دیپلم حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور یا داشتن مدرک کاردانی(فوق دیپلم) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای نظام جدید ۳-۳-۶ برای متقاضیان الزامی است .
 سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی یادآور شد: دانشگاه پیام نور به دلیل استفاده از شیوه آموزشی ترکیبی(حضوری و الکترونیکی) و با استفاده از منابع غنی درسی و برگزاری آزمون‌های استاندارد و سراسری، شرایط ادامه تحصیل برای طیف وسیعی از متقاضیان به ویژه افرادی که هم زمان با تحصیل، اشتغال به کار نیز دارند فراهم آورده و شعار آموزش برای همه، همه جا و همه وقت را محقق نموده است.
 گفتنی است، دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با کمترین شهریه دانشگاهی و بالاترین تسهیلات، در رشته‌های متنوع علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی، تجربی، زبانهای خارجی و هنر پذیرای متقاضیان ادامه تحصیل می‌باش